Организатори

 

Петя Райковска

Hristo Pandjarov

Христо работи в SiteGround като WordPress Expert вече повече от осем години. Занимавал се е с всичко – поддръжка на големи WordPress сайтове, изграждане на нови сайтове, дизайн на WordPress теми и разширения. Пише много упътвания и статии за WordPress. Има късмета страстта му към WordPress да се припокрива с работата му в SiteGround където разработва и имплементира решения за подобряване на скоростта на WordPress, както и други услуги предлагани от SiteGround за WordPress потребителите.

Камен Станев

Камен е основно програмист, скоро ще стане баща и за пръв път участва в организацията на WordCamp.

Веселин Николов

Веселин работи в Аутоматик, в екипа на WordPress.com, където програмира разни важни неща, често свързани с WordPress. Помагал е във всички уърдкампи в София досега – като лектор в първия и като организатор в следващите.

Марин Атанасов

Марин е JavaScript Wrangler в Automattic. Регулярен WordPress core и translation contributor и plugin developer. Обожава работата с WordPress, изпитва истинско удоволствие от решаването на комплексни и заплетени проблеми. Лектор в миналогодишния WordCamp Sofia, Марин е организатор за пръв път тази година.

Юлияна Юриева

Юлияна pаботи в Human Made като Project Manager. Подпомага осъществяването на големи медийни проекти и решения за корпоративни клиенти. Има над 10 години опит, част от тях е оглавявала WordPress агенция. Организатор е за първи път.

Ангелина Костадинова

Ангелина е управител и преподавател по английски език в езиков център. Посещавала е няколко уърдкампи и през 2015 се включва като доброволец в WordCamp Sofia. Остава силно впечатлена от провеждането на събитията и тази година участва като организатор.

Мартина Колева

Мартина е Project Manager и е част от организационния екипа на Rails Girls Sofia и CoderDojo Bulgaria. Дейно подкрепя инициативи свързани с програмиране за деца и е превела книгата Hello Ruby на български език. Тази година тя се включва и в екипа на WordCamp София