WordCamp Sofia 2016 Contributor Day

For English, please visit this page.

coshare-small

WordPress е толкова як, защото го правят и поддържат хиляди хора едновременно. Освен разработчиците и дизайнерите, които всеки ден работят по развитието на ядрото, много доброволци се включват в процеса по подобрение на платформата с тестване, докладване на проблеми, писане на документация, преводи и помощ за други, по-малко запознати потребители. Contributor day е нашият шанс да се съберем на едно място и да прекараме един ден помагайки на WordPress да стане още по-як.

Ако не сте се включвали активно в развитието на WordPress досега, Contributor day e точно за вас – това е най-подходящият момент да се научите как и да се запознаете с много хора, които вече го правят.

Запишете се за Contributor day Sofia на 23 октомври като попълните тази форма. Местата са ограничени, така че побързайте и вземете своето. Ако поради някаква причина се запишете, но няма да успеете да дойдете, молим ви да ни уведомите през формата за контакт в сайта, за да можем да освободим мястото ви за други желаещи да се включат.

Регистрация за Contributor Day

Тази година Contributor Day ще се проведе при нашите приятели от Coshare HIVE! Те ни предоставят залата си за събития ART Coshare, в която ще можете да разберете как и вие може да допринесете за WordPress проекта присъединявайки се към един от многото екипи – програмисти, преглед на теми, поддръжка, преводи и много други. Както не веднъж сме казвали – не е задължително да сте програмист за да сте част от WordPress проекта, така, че заповядайте! Ще имаме осигурен обяд, който при добро време ще направим в уютното дворче на Coshare HIVE!

DSC_0186 (1)

Кога?

Неделя, 23 октомври 2016. Започваме в 10.

Как да стигнем?

Coshare HIVE се намира на комуникативно място на бул. Симеоновско шосе 104. До там може да стигнете лесно по няколко начина:

Метро + автобус

  • Метростанция ГМ Димитров + 67 (спирка Хотел Макси)
  • Метростанция Европейски съюз + 102 (спирка Хотел Макси)

Автобуси – разписания

  • директни линии – 64, 67, 98, 102(спирка Хотел Макси)
  • автобус до Студентски град – 94, 280, 294 (спирка Зимен Дворец)
  • автобус до Околовсръстен път – 111, 122 (спирка разклон Симеоново)

Паркинг

  • Неработни дни и след 18ч – 50 места в улицата на Френски Лицей
  • 20 места на булеварда

Карта